Wie is Monica Beets uit 'Gold Rush'? Wiki: Netto waarde, Echtgenoot, Leeftijd, Getrouwd, Bruiloft, Vriendje - Zakenmannen, Tv-Persoonlijkheden (2024)

Inhoud



  • 1Wie is Monica Beets?
  • tweeHet vroege leven van Monica Beets
  • 3De carrière van Monica Beets
  • 4Lichaamsmeting van Monica Beets
  • 5De nettowaarde van Monica Beets
  • 6Het persoonlijke leven van Monica Beets
  • 7Monica Beets en de sociale media

Wie is Monica Beets?

Monica Beets, geboren op de 7ditvan november 1993, is een Canadese reality-tv-persoonlijkheid en goudzoeker, die beroemd werd door de realityshow Gold Rush op Discovery Channel. Ze werd bekend als het 20-jarige meisje dat de supervisor werd van het goudmijnbedrijf van haar familie en mannen van twee keer haar leeftijd instrueerde wat ze moesten doen.

Het vroege leven van Monica Beets

Beets werd geboren in Dawson City, Yukon, Canada en is de dochter van Tony en Minnie Beets. Ze kwam uit een groot gezin met drie oudere broers Mike en Kevin, en oudere zus Bianca. Helaas is er niet veel bekend over haar opleidingsachtergrond.



De carrière van Monica Beets

De familie van Beets is altijd al betrokken geweest bij de goudmijnbouw, daarom is het geen verrassing dat ze ook deel gaat uitmaken van het familiebedrijf. Op 12-jarige leeftijd leerde ze al over zware machines en werd ze getraind door haar vader. Tegen de tijd dat ze 16 was, werkte ze al fulltime in de mijnbouw van haar vader, wat zeker heeft bijgedragen aan het vestigen van haar carrière en haar vermogen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Laten we gaan seizoen 8! #GoldRush is terug deze vrijdag om 20.00 uur ET! Bekijk eerdere seizoenen op #DiscoveryGO http://bit.ly/2xAyuSF



Een bericht gedeeld door monicabeets (@monicabeets) op 9 oktober 2017 om 22:09 PDT

Beets bleef voor haar vader werken en tegen de tijd dat ze 18 was, was ze de supervisor van Paradise Hill geworden. Toen ze 21 was, veranderde haar leven ten goede toen haar familie zich bij de cast van de Discovery Channel-realityshow Gold Rush voegde. Oorspronkelijk genaamd Gold Rush: Alaska, is het een reality-tv-serie die het leven volgt van een groep goudzoekers en hun families in Dawson City, Yukon, Canada. De show ging in première in december 2010 en werd meteen een enorme hit voor het netwerk. De familie van Beets kwam in het tweede seizoen bij de show en werd meteen een geliefd onderdeel van de show. Beets voegde zich uiteindelijk bij de show in het vijfde seizoen en werd ook een favoriet onder de cast.

Met het nieuwe seizoen van @Goudkoorts in volle vaart, @klondiketony en @monicabeets ga de strijd aan in onze nieuwe #GoldenTeam Spelshow! Laten we eens kijken hoe goed ze elkaar echt kennen? #MondayMotivatie #Goudkoorts pic.twitter.com/Zh8mO414cg

— Ontdekking Inc (@DiscoveryIncTV) 20 november 2017

Beets werd bekend als een van de leden van de Beets Crew, de goudmijngroep van haar familie, op Paradise Hill. Ze zorgde voor de dagelijkse routine van de groep en was ook bezig met het oplossen van eventuele belemmeringen voor hun goudmijnactiviteiten, maar werd ook populair in de show omdat ze de baas was over mannen die twee keer zo oud waren als zij. De populariteit van de show katapulteerde haar naar roem en verhoogde haar vermogen enorm.

Vandaag de dag maken Beets en haar familie nog steeds deel uit van Gold Rush die nog steeds een enorme aanhang krijgt op het Discovery Channel-netwerk.

Lichaamsmeting van Monica Beets

Wat lichaamsafmetingen betreft, is Beets 1,62 m lang en weegt naar verluidt 136 lbs. (62kg.). Ze heeft ook blond haar en bruine ogen. Helaas is er geen informatie over haar vitale statistieken en schoenmaat beschikbaar.

De nettowaarde van Monica Beets

Vanaf eind 2018 en op basis van gezaghebbende bronnen, is het vermogen van Beets naar verluidt meer dan $ 1 miljoen, verworven uit haar beroep als goudzoeker en de inkomsten uit de reality-tv-show Gold Rush op het Discovery Channel-netwerk. Er werd gemeld dat ze alleen al in de show ongeveer $ 200.000 per seizoen verdient, een enorme hulp bij het vergroten van haar vermogen.

Het persoonlijke leven van Monica Beets

In termen van haar persoonlijke leven is Beets een getrouwde vrouw. Voordat hij ging settelen, stond Beets bekend als de crush van mede-Gold Rush-cast, Park Schanbel, helaas groeide hun relatie niet uit tot een romantische. Het was ook bekend dat ze een relatie had met Brandon Harper, een ander castlid in de Gold Rush, maar dat eindigde ook.

Uiteindelijk ontmoette ze Taylor Mayes en onlangs stapten ze in het huwelijksbootje op 11 augustus 2018 in Dawson City. Haar prachtige geboorteplaats diende als de perfecte achtergrond voor hun rustieke bruiloft, bijgewoond door hun familie en vrienden, en gefotografeerd door Jennifer Marie Photography.

Binnenkort een eerste @goldrushtv. @monicabeets bruiloft & Tony in een pak.

Gepost door Christo Doyle op maandag 19 november 2018

Naast goudzoeker is Beets ook geïnteresseerd om paramedicus in de eerstelijnszorg te worden. Helaas heeft ze tot nu toe geen tijd kunnen nemen om deze passie van haar na te jagen. Ze heeft ook een hond genaamd Doyle Wolfgang von Frankenstein, vernoemd naar haar favoriete muzikant.

Monica Beets en de sociale media

Op het gebied van aanwezigheid op sociale media is Beets behoorlijk actief in het hebben van accounts op verschillende kanalen. Ze heeft een Twitter account met meer dan 40.000 volgers, en Instagram account met meer dan 45.000 volgers en een Facebook fan pagina met meer dan 122.000 volgers. Ze is actief op al haar sociale media-accounts en plaatst een verscheidenheid aan items over haar dagelijks leven, professioneel over haar show Gold Rush, evenals haar persoonlijke leven met betrekking tot haar familie en getrouwd zijn met Taylor Mayes.

Afdrukken

Wie is Monica Beets uit 'Gold Rush'? Wiki: Netto waarde, Echtgenoot, Leeftijd, Getrouwd, Bruiloft, Vriendje - Zakenmannen, Tv-Persoonlijkheden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5399

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.