Controleer of u in aanmerking komt voor Microsoft 365 Education-abonnementen (2024)

  • Artikel

Als u deel uitmaakt van een academische instelling, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefversie van Microsoft 365 Education. Nadat Microsoft de academische geschiktheid van uw school heeft gecontroleerd, kunt u Microsoft 365-producten kopen tegen academische prijzen, inclusief producten die gratis beschikbaar zijn, zoals Office 365 A1 voor onderwijsmedewerkers en Office 365 A1 voor studenten. U hebt tot het einde van de gratis proefversie om deze te converteren naar een betaald abonnement tegen academische prijzen.

In dit artikel wordt beschreven hoe u de geschiktheid van uw school controleert, de geschiktheidsstatus controleert en abonnementen koopt tegen academische prijzen nadat uw school is goedgekeurd.

Voordat u begint

U moet al een Microsoft 365 Education proefabonnement hebben. Als u geen proefabonnement hebt, gaat u naar https://www.microsoft.com/education/products/office, voert u het e-mailadres van uw school in en selecteert u Aan de slag.

Controleer of u een proefabonnement hebt

Als u niet zeker weet of u een Microsoft 365 Education proefabonnement hebt, gebruikt u deze stappen om te controleren of u dit doet.

  1. Ga naar het Microsoft 365-beheercentrum.
    • Als u de Vereenvoudigde weergave gebruikt, selecteert u Abonnementen.
    • Als u de Dashboardweergavegebruikt, gaat u naar de pagina Facturering>Uw producten.
  2. Zoek naar Office 365 A1 voor proefabonnementen en Office 365 A1 voor studenten. Als u deze abonnementen niet vindt, gaat u naar https://www.microsoft.com/education/products/office, voert u het e-mailadres van uw school in en selecteert u Aan de slag.

Controleer of uw school in aanmerking komt

Wanneer u zich registreert voor een gratis proefversie, voltooit u de wizard geschiktheidsverificatie om het domein van uw school op te geven. In de meeste gevallen ontvangt u onmiddellijk goedkeuring of weigering van de geschiktheid van uw school. In sommige gevallen hebben we meer informatie nodig om een handmatige geschiktheidsbeoordeling te voltooien en contact met u op te nemen met een vragenlijst die u moet invullen. Deze beoordeling kan maximaal 10 werkdagen duren. Nadat we de geschiktheidsgegevens van uw school hebben bekeken, sturen we een e-mail met een bericht over de status van uw school.

U kunt de wizard academische verificatie sluiten voordat u een domein invoert en het proefabonnement meteen gaat gebruiken. U komt echter pas in aanmerking voor academische prijzen als u het verificatieproces hebt voltooid. U moet het proces voor het einde van uw gratis proefversie voltooien om te converteren naar een betaald abonnement en het blijven gebruiken. Dit geldt ook wanneer u converteert naar het gratis Office 365 A1-abonnement.

Belangrijk

Als u de verificatiewizard hebt afgesloten voordat u een domein hebt geopend, kunt u de wizard academische verificatie op elk gewenst moment tijdens uw gratis proefversie hervatten.

Als uw academische geschiktheid wordt geweigerd, raadpleegt u Mijn school komt niet in aanmerking. Wat moet ik nu doen?

Controleer de status van de academische geschiktheid van uw school

Nadat u een Microsoft 365 Education proefabonnement hebt, kunt u op elk gewenst moment de status van de academische geschiktheid van uw school controleren.

  1. Ga naar de Microsoft 365-beheercentrum.

  2. Zoek op de startpagina de factureringskaart .De factureringskaart geeft de status van het verificatieproces aan. Op de kaart wordt een van de volgende statussen weergegeven: goedgekeurd, in behandeling, geweigerd of uw domein toevoegen.

    Opmerking

    Als u een van deze statussen niet ziet, betekent dit dat u geen Microsoft 365 Education proefabonnement hebt. Als u een gratis proefversie wilt starten, gaat u naar https://www.microsoft.com/education/products/office, voert u het e-mailadres van uw school in en selecteert u Aan de slag.

Abonnementen kopen tegen academische prijzen

Nadat de geschiktheid van uw school is gecontroleerd, kunt u abonnementen kopen tegen academische prijzen. U kunt uw gratis proefversie ook converteren naar een betaald abonnement. Als u uw proefabonnement wilt converteren, moet u dit doen voor het einde van de proefperiode.

  1. Ga naar het Microsoft 365-beheercentrum.

    • Als u de vereenvoudigde weergave gebruikt, selecteert u het tabblad Abonnementen en selecteert u vervolgens Meer producten toevoegen.
    • Als u de dashboardweergave gebruikt, gaat u naar de paginaFactureringsaankoopservices>.
  2. Als u academische aanbiedingen wilt weergeven, selecteert u het tabblad Onderwijs .

    Opmerking

    Het tabblad Onderwijs wordt niet weergegeven als uw geschiktheid in behandeling is.

  3. Wanneer u de aanbieding hebt gevonden die u wilt kopen, selecteert u deze en selecteert u vervolgens Kopen.

  4. Voltooi het afrekenproces om het abonnement te kopen.

Wanneer eindigt mijn gratis proefversie?

U vindt de vervaldatum voor uw gratis proefabonnement op de pagina Uw producten . U kunt de proefversie ook verlengen.

  1. Ga naar het Microsoft 365-beheercentrum.
    • Als u de Vereenvoudigde weergave gebruikt, selecteert u Abonnementen.
    • Als u de Dashboardweergavegebruikt, gaat u naar de pagina Facturering>Uw producten.
  2. Selecteer het proefabonnement.
  3. In de sectie Proefabonnement wordt de vervaldatum weergegeven.
  4. Als u de proefversie wilt verlengen, selecteert u Einddatum van proefversie verlengen. U kunt uw proefabonnement slechts één keer verlengen per gratis proefabonnement.

Mijn school komt niet in aanmerking. Wat moet ik nu doen?

Als uw school niet in aanmerking komt als een Gekwalificeerde Academische Instelling van Microsoft, kunt u nog steeds commerciële aanbiedingen kopen in het beheercentrum op de paginaFactureringsaankoopservices>. Als uw organisatie een non-profitgroep is, komt uw groep mogelijk in aanmerking voor abonnementen voor non-profitorganisaties. Zie Kortingen en donaties voor non-profitorganisaties voor meer informatie.

Als u vragen hebt over de beslissing om in aanmerking te komen voor een school, neemt u contact op met de ondersteuning.

Volgende stappen

Ga naar Microsoft 365 Education documentatie en bronnen voor meer informatie over het implementeren van Microsoft 365 voor uw school. Vervolgens kunt u tegelijkertijd gebruikers toevoegen en licenties toewijzen. Als dat nodig is, kunt u ook meer licenties kopen voor uw abonnement.

Verwante onderwerpen

Microsoft 365 Education documentatie voor IT-beheerders (artikelkoppelingen)
Microsoft Teams for Education (productpagina)
Meer inzicht in abonnementen en licenties in Microsoft 365 voor bedrijven (artikel)
Licenties toewijzen aan gebruikers (artikel)
Abonnementslicenties kopen of verwijderen (artikel)
Gebruikers naar een ander abonnement overzetten (artikel)

Controleer of u in aanmerking komt voor Microsoft 365 Education-abonnementen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Twana Towne Ret

Last Updated:

Views: 5898

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Twana Towne Ret

Birthday: 1994-03-19

Address: Apt. 990 97439 Corwin Motorway, Port Eliseoburgh, NM 99144-2618

Phone: +5958753152963

Job: National Specialist

Hobby: Kayaking, Photography, Skydiving, Embroidery, Leather crafting, Orienteering, Cooking

Introduction: My name is Twana Towne Ret, I am a famous, talented, joyous, perfect, powerful, inquisitive, lovely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.